top of page
klyntjelinkedin.jpg

ALFABET.

Leer het alfabet aan de hand van Nederlandse hiphopartiesten.

ALFABET. boek: Afbeelding

De letters in het alfabet staan vast. Het alfabet leren kan op verschillende manieren. Moeten leren wil niemand. Maar maak je het leuk, dan wordt het spel. Uit ervaring weten we dat je kind gemakkelijker leert wanneer je er als ouder ook plezier in hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor het alfabet.

Dit boek is ontwikkeld om ouders die van hiphop houden een leuke manier te bieden om hun kinderen het alfabet te leren. Zo staat de A niet voor Appel, maar voor Adje. Een nieuwe generatie leert dat de R niet voor Roos staat maar voor Ronnie Flex. Zo leert je kind het alfabet én over jouw favoriete artiesten en muziek.

ALFABET. boek: Tekst

ARTIESTEN

ALFABET. boek: Tekst
Adje.jpg
Latifah.jpg
Sticks.jpg

A VAN ADJE

Adje, een van de meest consistente en universele rappers van Nederland. West Coast vibes, Club Bangers, tracks over familie, wat Adje ook doet hij brengt het.

L VAN LATIFAH

Een krachtige dame die ook haar gevoelige kant durft te laten zien, dat is Latifah. Nummers over de liefde in het Frans, Surinaams of Nederlands, ze doet het allemaal.

S VAN STICKS

Sticks a.k.a. Sticky Steez a.k.a. Stickert. Bekend van onder andere Opgezwolle en Great Minds, maar vooral vanwege zijn flow en diepzinnige teksten over mens en maatschappij.

ALFABET. boek: Services
ALFABET. boek: Featured Product
ALFABET. boek: Tekst
ALFABET. boek: Services
bottom of page